«ΤΙΜΩΡΙΑ» ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ…ΜΑΘΗΤΕΣ!

Από το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνεται η επιστολή που απέστειλε στην Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου, με την οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ζήτησε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του ΦάιναλΦορ κατηγορίας Παμπαίδων και παράλληλα, διαμαρτύρεται για την αδιαφορία της Επιτροπής, συμπεραίνοντας ότι παρόμοιες αποφάσεις κάθε άλλο από καλλιεργούν το μπάσκετ στα Δωδεκάνησα.

Κυρία Πρόεδρε,

Σχετικά με τη διεξαγωγή του ΦάιναλΦορ κατηγορίας Παμπαίδων στην Κω, το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2015, το Τμήμα Μπάσκετ του Γ. Σ. Διαγόρας ανακοινώνει, για την έγκυρη ενημέρωση όλων, τα εξής :

  1. Η απόφαση για την ημερομηνία τέλεσης των αγώνων πάρθηκε εντελώς πρόχειρα, χωρίς να κληθούν τα σωματεία (τουλάχιστον ο Γ.Σ. Διαγόρας δεν είχα κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση), παρά μόνο την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής ο προπονητής μας κ. Ιωάννης Τσακίρης λίγο πριν την απόφαση, κι αυτό μάλλον επειδή τυγχάνει να εργάζεται πολύ κοντά με τα γραφεία της Τ.Ε.
  2. Η πρόεδρος αποφάσισε να ορίσει σαν ημερομηνία τέλεσης του ΦάιναλΦορ τις 9 και 10 Μαΐου 2015, κάτι στο οποίο ο προπονητής μας της εξέφρασε την αντίθεση του σωματείου μας, διότι εκείνη την στιγμή γνώριζε σίγουρα ότι τουλάχιστον ένας αθλητής μας θα έλειπε σε σχολική εκδρομή, που ήταν προπληρωμένη.
  3. Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι συνολικά επτά από τους αθλητές μας θα είναι απόντες! Είναι μαθητές και δίνουν εξετάσεις σε ξένες γλώσσες στη Ρόδο. Αμέσως ειδοποιήσαμε εγγράφως την Τοπική Επιτροπή και ζητήσαμε την αλλαγή της ημερομηνίας τέλεσης, έχοντας μάλιστα και την προφορική συγκατάθεση του οικοδεσπότη στην Κω, Ιπποκράτη.
  4. Η πρόεδρος της Τ.Ε., όμως, δυστυχώς, αρνήθηκε, ουσιαστικά τιμωρώντας τους αθλητές μας, επειδή είναι μαθητές!
  5. Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι η απόφαση αυτή ακύρωσε όλους κόπους και τις προσπάθειες των μαθητών αθλητών και τις νίκες που σημείωσαν κατά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
  6. Λυπούμαστε που τέτοιες ενέργειες το μόνο που δεν καλλιεργούν είναι την ανάπτυξη του μπάσκετ. Κρίμα.

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

                                                                                                        ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.