Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΕΛΦΕΕ) Ρόδου, ανακοινώνει τα εξής:

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ενώσεώς μας, μετά και τη δημοσιοποίηση της σχετικής αγωγής του μέλους της, καταδικάζει απερίφραστα την προ ημερών απρόκλητη και αναίτια επίθεση σε βάρος συναδέλφου – μέλους της, από πολίτη μη πελάτη του, με αφορμή ένα εργατικό γεγονός που αφορούσε τρίτο πρόσωπο  καθιστώντας παράλληλα σαφές ότι θα σταθεί συμπαραστάτης σε κάθε νόμιμη ενέργεια του μέλους της, προκειμένου ο θύτης να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την απαράδεκτη αυτή ενέργειά του.

Συνέπεια των στοιχείων για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, όπως αυτά προέκυψαν από την κατατεθείσα αγωγή, και με δεδομένο ότι ο θύτης με την ενέργεια του να καταφερθεί αναίτια εναντίον του συναδέλφου, ισοπέδωσε κάθε έννοια σεβασμού σε συνάνθρωπο, καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης να αναλογιστούν την έκταση του κινδύνου που εκτέθηκε ο συνάδελφός μας, και να προβούν σε κάθε δέουσα και δεοντολογική πράξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.