Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Περιφερειακού φυτωρίου Ν. Αιγαίου το προγραμματισμένο Σεμινάριο – Ενημέρωση για τους εμβολιασμούς των φυτών και δέντρων που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με το Περιφερειακό φυτώριο και τον σύλλογο Ραδιοσυχνότητος Πολιτών Νομού  Δωδεκανήσου (ΕΟΠΚ &  CBR)

Με αθρόα προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για τους εμβολιασμούς στις εγκαταστάσεις του Φυτωρίου οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνική τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Γεωπόνοι τους  ενημέρωσαν και τους έκαναν επίδειξη στα διάφορα είδη εμβολιασμών απαντώντας σε όλες τις απορίες τους.

Το Περιφερειακό φυτώριο ευχαριστεί θερμά τον κ. Μαντικό Κων/νο (Ντίνο) Πρόεδρο των CBRs – ΕΟΠΚ για την πρωτοβουλία όπως επίσης και τους κ. Χατζηδιάκο Αγαπητό Γεωπόνο, και τον κ. Κολοκύθα  Κων/νο  Γεωπόνο για την βοήθεια τους  στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου και δηλώνει παρόν σε παρόμοιες δράσεις.

                                                                                 Ο

                                                                                                                  Πρόεδρος

   Μιχαήλ    Μπαριανάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.