Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2016, η κοπή της βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και η απονομή πλακετών σε ανθρώπους που έχουν συνδράμει το έργο του Συλλόγου. Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου Θάλεια Γεωργά.

«Το 2016, εύχομαι και οι πιο απίθανες ευχές μας να υλοποιηθούν», είπε η κα Θάλεια Γεωργά, ευχαριστώντας ονομαστικά όλους όσοι έχουν συνδράμει και συνδράμουν το έργο του Συλλόγου. Η ίδια αναφέρθηκε στο αίσθημα εθελοντισμού, ανιδιοτέλειας και αγάπης και πρόσθεσε πως, οι επιλογές που κάνουμε σήμερα, μας τοποθετούν στο αύριο.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Νεκτάριο. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, έκοψε το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας, λέγοντας πως αυτό κόβεται πάντοτε στο όνομα του Χριστού και σας το παραδίδω.

«Εύχομαι ο Χριστός να είναι στη ζωή σας, όπως αυτή ανοίγεται μπροστά σας. Σας συγχαίρω γι’ αυτό που κάνετε, για τις ευαισθησίες σας και εύχομαι πάντα να σας χαρακτηρίζει η δύναμη και να είστε ευλογημένη από το Θεό», προσέθεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, απευθυνόμενος στην πρόεδρο Θάλεια Γεωργά.

Της κοπής, ακολούθησε μουσική συντροφιά με τον Γιάννη Παπαθεοδώρου, ενώ η πρόεδρος Θάλεια Γεωργά, μαζί με τη γραμματέα του Συλλόγου Ελένη Αλεξανδρή, προχώρησε στην απονομή των πλακετών «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ». Στη συνέχεια με τη βοήθεια της κας Γεωργίας Ρηγοπούλου, πραγματοποιήθηκε η λαχειαγορά – κλήρωση.

ΘΑΛΕΙΑ ΘΑΛΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ 1 ΘΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΘΑΛΕΙΑ 8 ΘΑΛΕΙΑ 7 ΘΑΛΕΙΑ 6 ΘΑΛΕΙΑ 5 ΘΑΛΕΙΑ 4 ΘΑΛΕΙΑ 3 ΘΑΛΕΙΑ 2 ΘΑΛΕΙΑ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.