Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός του χωριού που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ισιδώρου Στέλιος Βονάκης, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν.

Η Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου διοργάνωσε ανοιξιάτικο εθελοντικό καθαρισμό, το οποίο και αναμένεται να καθιερώσει ανά 15 ημέρες, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού.

Δια μέσου της συγκεκριμένης εκστρατείας – καμπάνιας, στοχεύεται να καθαριστεί το χωριό σταδιακά Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο, από εγκαταλελειμμένα και πεπαλαιωμένα αντικείμενα, καθώς επίσης να κοπούν τα χόρτα από τους δρόμους και τα διάφορα στενάκια του χωριού με χορτοκοπτικά εργαλεία που προσφέρει η Παναγροτική Ρόδου, την οποία και ευχαριστεί ιδιαιτέρως ο πρόεδρος. Άλλωστε, πρόκειται για μία επιχείρηση, η οποία στέκεται δίπλα στην Κοινότητα σε κάθε είδους προσπάθεια.

Ο καθαρισμός δε, έλαβε χώρα μετά μουσικής, αφού τα μεγάφωνα της Κοινότητας μετέδιδαν τραγούδια, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση στους συμμετέχοντες.

ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ22 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ33 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ44 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ55 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ66 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ77 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ88 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.