Εργασίες καθαρισμού στο οδικό δίκτυο του νησιού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου

του νησιού της  Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Συνεργεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπό την επίβλεψη του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Ευστρατίου, προχώρησαν το τελευταίο διάστημα σε εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο νησί της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία προχώρησαν στην απομάκρυνση μπαζών και αποκατάσταση αγροτικού δικτύου Σορωνής, στην αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στην περιοχή της Ψίνθου, στον καθαρισμό εισόδου – εξόδου του γεφυριού στις Επτά Πηγές, στον καθαρισμό των γεφυριών στους δρόμους Ψίνθος – Πεταλούδες και Ψίνθος – Μαριτσά, στον καθαρισμό της κουνέτας στην Ε/Ο Τσαΐρι – Αεροδρόμιο, στον καθαρισμό της ίδιας οδού από κατολισθήσεις, στον καθαρισμό και αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στην περιοχή Κολυμπίων – Αρχίπολης.

Επίσης, έγινε καθαρισμός του γηπέδου τένις στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» του Δήμου Ρόδου, καθαρισμός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Φυτώριο καθώς και του Σκοπευτηρίου στον Καλαμώνα.

Στόχος της Περιφέρειας είναι όχι μόνο η βελτίωση της εικόνας του νησιού κατά την θερινή περίοδο, αλλά κυρίως η άρση της επικινδυνότητας σε σημεία του οδικού δικτύου και η βελτίωση της προσβασιμότητάς τους από κατοίκους και επισκέπτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.