Στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ «Η ΒΡΥΚΟΥΣ», τελέσθηκε το απόγευμα της 7ης Νοεμβρίου 2017, παραμονή της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ & Γαβριήλ, Εσπερινός της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ», παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου.

Ο Εσπερινός, ξεκίνησε στις 18.30 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 21.00, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου, υποδέχθηκαν τον κόσμο στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ», προσφέροντας δωρεάν γεύμα στο σύνολο των παρευρισκομένων.

Με την ολοκλήρωση του Εσπερινού, ο πάτερ που κλήθηκε να τον τελέσει, μετέφερε τις ευχές και τους χαιρετισμούς του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλου, αποδίδοντας τα εύσημα στους Ολυμπίτες που έχουν να παρουσιάσουν – όπως είπε – έναν περιχαρή ναό μοναδικό στο είδος του.

Ο πάτερ συνεχάρη τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και το σύνολο των Ολυμπιτών, σημειώνοντας πως τους αξίζει έπαινος, που διατηρούν και προάγουν την παράδοση.

Στον Εσπερινό της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ», έδωσαν το «παρών» εκπροσωπώντας τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου, η πρόεδρος του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου Φανή Αναστασιάδη, μαζί με την αδελφή της Σοφία, η αντιπρόεδρος Πόπη Διακαντώνη – Μπαλασκά, ο ταμίας Κώστας Παπακώστας και η εκλεγμένη επί των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας δημοσιογράφος Άννα Σαρρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.