Το ξενοδοχείο “Allegory” που βρίσκεται στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, απέσπασε το βραβείο “Best Castle Historic Hotel 2016”, στα Ευρωπαϊκά βραβεία για το 2016. Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό “Historic Hotels of Europe Awards 2016”, υπήρχαν νικητές σε δέκα μοναδικές κατηγορίες. Μία εκ των κατηγοριών ήταν η “Best Castle Historic Hotel 2016”, την οποία κέρδισε η Ρόδος.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΙΩΤΑΚΗ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑΤο “Allegory” είναι ένα Boutique ξενοδοχείο στη Ρόδο, ιδανικά τοποθετημένο στη Μεσαιωνική πόλη. Το κτήριο υπήρξε κατοικία της οικογένειας Αναστασιάδη από την Κάρπαθο που ανάθρεψε μουσικούς, ξυλοτέχνες επίπλων και μουσικών οργάνων. Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτεκτονικής της περιοχής. Είναι μέλος των ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων ΥΑΔΕΣ και προσφέρει ένα ευρύ, ποιοτικό, φάσμα υπηρεσιών πέντε αστέρων. Ο σχεδιασμός, οι αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις και τα προσωπικά χαρακτηριστικά του, αποσπούν το θαυμασμό του απαιτητικού επισκέπτη.

Για το ξενοδοχείο, για τη λειτουργία του οποίου, αλλά και για το βραβείο που απέσπασε θα πρέπει να είναι περήφανη η κ. Αναστασία Χιωτάκη – Μαστρομηνά, που τιμά με τη διάκριση αυτή, τόσο τη Ρόδο και την Κάρπαθο, αλλά και την Ελλάδα. Το “Allegory” βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μεσαιωνική πόλης, μόλις 5 λεπτά από την πύλη του Αγίου Φραγκίσκου, στην οδό Αντιφάνους και Ιπποδάμου.

ALLEGORY HOTEL

NARKISSOS 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.