Ο Αντώνης Σαμαράς, σαν μεγάλος ηγέτης και οραματιστής που είναι, είχε προβλέψει την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του Τσίπρα και της συμμορίας του και είχε εξασφαλίσει την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων, έτσι ώστε η πρόοδος και η ανάπτυξη σε δεκατέσσερις μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος προορισμούς, να μη μπορέσουν να την ανακόψουν.
Το όνειρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την ευημερία, την πρόοδο και την ανάπτυξη 14ων σημαντικών τουριστικών περιοχών της Ελλάδος, επιτέλους πραγματοποιείται. Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της γερμανικής εταιρείας Fraport AG-Slentel Ltd για την πώληση 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Συγκεκριμένα, το Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου υπέγραψε με τη Fraport AG και τον Όμιλο Κοπελούζου, τη σύμβαση παραχώρησης του δικαιώματος αξιοποίησης, δηλαδή χρήσης, διαχείρισης, ανάπτυξης, επέκτασης, συντήρησης και εκμετάλλευσης των εν λόγω αεροδρομίων, καθώς και των χώρων εμπορικής ή άλλης χρήσης που βρίσκονται μέσα σε αυτά. Σημειώνεται ότι η ιδιοκτησία της γης, των υποδομών και των εγκαταστάσεων παραμένει στο Ελληνικό Δημόσιο.
 
Η Ελλάδα προχωράει βάση σχεδίου του Αντώνη Σαμαρά, παρότι ο Τσίπρας και η παρέα του επιζητούν το βίαιο θάνατό της, κωλυσιεργώντας σε οτιδήποτε φέρνει την ανάπτυξη στην πατρίδα μας.
Η Ελλάδα σε ευγνωμονεί.
 
Dark Blue

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.