Το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και η Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής συνδιοργανώνουν Έκθεση Ζωγραφικής με έργα παιδιών των Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειάς μας, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής.

Τα έργα της έκθεσης είναι επιλεγμένα ανάμεσα σε εκατοντάδες εξαιρετικές συμμετοχές του επιτυχημένου διαγωνισμού ζωγραφικής: «Ζωγραφίζω Το Νησί Μου» ο οποίος συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό από τη Δευτέρα 27 Απριλίου ως και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 5 μ.μ. και περιμένει την επίσκεψη των παιδιών και των εκπαιδευτικών που κοπίασαν για τη δημιουργία των έργων καθώς και όλων όσων θέλουν να θαυμάσουν την προσπάθεια και να πάρουν έμπνευση από αυτή.

Το Σάββατο, 2 Μαΐου 2015, ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης για το μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής «Ζωγραφίζω Το Νησί Μου». Θα βραβευθούν οι μαθητές – δημιουργοί των 30 έργων που διακρίθηκαν καθώς και των 3 έργων που αναδείχθηκαν στην πρώτη θέση σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί στα σχολεία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφέρειας. Η παρουσία σας θα επιβραβεύσει την επιλογή των παιδιών και των εκπαιδευτικών να συμμετέχουν και να δημιουργούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.