Εντυπωσιακή και πολυπληθής ήταν η παρουσία της Δωδεκανήσου στο έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. Αντιπρόσωποι από τη Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο και τα άλλα νησιά μετείχαν ενεργά στις διαδικασίες του Κινήματος και με τις θέσεις τους συνέβαλαν στη διαμόρφωση, των τελικών αποφάσεων που πήρε το συνέδριο. Σημειώνεται ότι στο συνέδριο εκτός από τους σύνεδρους που εξελέγησαν κατά τις τοπικές ψηφοφορίες μετείχαν ακόμη από τη Δωδεκάνησο ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός, πρώην βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί παρατηρητές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύνεδρος από τη Δωδεκάνησο Βάιος Καλοπήτας εξελέγει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε καλή σειρά.

Το συνέδριο ήταν το πρώτο και μεγάλο καθοριστικό βήμα όπου η βάση του ΠΑΣΟΚ  πήρε την ιστορική απόφαση για την μετεξέλιξη του Κινήματος και την αναγέννηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που θα ενώσει ξανά τους Έλληνες σε μια θετική προσπάθεια για να βγει οριστικά ο τόπος από την κρίση και το αδιέξοδο σε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας.

Αποφασίστηκε ομόφωνα στο συνέδριο το ΠΑΣΟΚ θα είναι η παράταξη που θα θέσει τέρμα στην περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού και την τριτοκοσμοποίηση της χώρας ώστε να επανακάμψει σε ορατό χρόνο σε συνθήκες ευημερίας ανακτώντας τη θέση της στις Ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που θα επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο και θα δώσει στους καταρρέοντες θεσμούς της δημοκρατίας το οξυγόνο που θα την καταστήσει αξιόπιστη και φερέγγυα.

Την ερχόμενη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ και στη Δωδεκάνησο θα κληθεί με τα μέλη και τους φίλους του να εκλέξει  τον νέο αρχηγό του Κινήματος.

Καλούνται όλοι να πάρουν μέρος στην ιστορική αυτή διαδικασία του Κινήματος που θα αποτελέσει και την απαρχή για το νέο ξεκίνημα της μεγάλης  Δημοκρατικής Παράταξης.

( λεπτομέρειες για τις διαδικασίες της ψηφοφορίας της ερχόμενης Κυριακής θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ).

Για το ΠΑΣΟΚ

  Τιμόθεος Παρασκευάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.