Την απόφασή του να μην αναλάβει τη διαχείριση των παραλιών, που μέχρι σήμερα γινόταν από την εταιρία του δήμου Ρόδου, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ ΑΕ Γιάννης Κούρτης, προκαλώντας την αντίδραση των επικεφαλής των μειοψηφίας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε περαιτέρω υποβάθμισης της εικόνας τους.

Ο κ. Στράτος Καρίκης, επισήμανε ότι οι παραλίες θα πρέπει να δοθούν στο σύνολό τους στην εταιρία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ευπρεπισμού τους, ενώ ο κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, συμφώνησε ουσιαστικά με αυτό λέγοντας ότι, η επιχείρηση δίδει μεγαλύτερη ευελιξία για την πραγματοποίηση επενδύσεων στις παραλίες. Ο κ. Γιώργος Υψηλάντης, από τη δική του πλευρά, αποκάλυψε ότι η ΔΕΡΜΑΕ και ο πρόεδρός της, έχουν κάνει σημαντικό σχεδιασμό για την προστασία των παραλιών, αλλά και την εκτέλεση επενδύσεων, ενώ ο κ. Τάκης Πότσος, μίλησε για παραλίες ανοιχτές στο λαό.

Σε κάθε περίπτωση γεννά ερωτημικά η απόφαση – πρόταση του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ, γνωρίζοντας μάλιστα, ότι έχει προχωρήσει σε μία σειρά από ενέργειες για την καλύτερη αξιοποίηση των παραλιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.