Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν η ομάδα φοιτητών γνωστή ως Εντατική και φοιτητές, οι οποίοι διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝΕθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», διοργανώνεται συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 31 Μαΐου 2015, μπαίνουμε «στην εντατική», σε ένα ξεχωριστό πάρτι.

Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, από την ομάδα φοιτητών στην Εντατική, την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Φοιτητών και μεμονωμένους φοιτητές, με τη στήριξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ το Σάββατο 30 Μαΐου 2015. Οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Αφραίμ».

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, από τις 12.30 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα, στο areablue, beach and pool bar, που βρίσκεται στην παραλία της Ιαλυσού, διοργανώνεται ένα ξεχωριστό event, με τίτλο «στην εντατική, από την Κομοτηνή η αυθεντική».

Special Guest της εκδήλωσης είναι οι Kalidon & Didi, ενώ θα υπάρξει και δωρεάν μεταφορά από την παραλία της Ψαροπούλας στην Ιαλυσό και επιστροφή.

Χορηγός Επικοινωνίας: BlackMonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.