Θέμα: «Είναι κάτι που πραγματικά το είχαμε ανάγκη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας  Επιτροπής του Κ. Υ  για τη θερμοκοιτίδα.    

   Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς με τίτλο «Δωρεά Ιατροφαρμακευτικού και λοιπού Εξοπλισμού» της μη κυβερνητικής οργάνωσης  ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ-ΓΟΝΙΜΗ και με την χορηγία της ALPHA BANK  πραγματοποιήθηκε χθες (20.04) η παράδοση μίας θερμοκοιτίδας και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού  στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.

  Παρόντες: Η Υποδιευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Διεύθυνσης Μάρκετινγκ της ALPHA BANK  κα Ελένη Στεργίου, ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης  Καταστημάτων της ALPHA BANK νήσων Αιγαίου και Κρήτης κ.  Βασίλης Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος του Δ. Σ.  της  ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ-ΓΟΝΙΜΗΣ κ. Στέφανος Νόλλας, η Διευθύντρια του προγράμματος Άγονης Γραμμής κα .  Κατερίνα Αγγέλου , ο Δ/ντής της ALPHA BANK Καρπάθου κ. Μανώλης Θεοδοσίου, ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου Καρπάθου κ. Γιώργος Τούμα, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Λαχανάς, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Αλέξης Καμαράτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.  Μηνάς Έλληνας,   Μανώλης  Κρητσιώτης και Νίκος Σπανός, η γραμματέας του Κέντρου Υγείας κα. Σοφία Χατζηγεωργίου και ο οδηγός του ασθενοφόρου κ. Γιώργος Παπαδάκης.

«Είναι κάτι που πραγματικά το είχαμε ανάγκη στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου γιατί στο παρελθόν συνέβησαν ατυχή περιστατικά με νεογνά … και  λόγω  του ό, τι το ΕΚΑΒ κάνει πάνω από δύο ώρες για να καταφθάσει στο νησί …»   δήλωσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  του Κέντρου Υγείας κ.  Γιάννης  Λαχανάς

  Να σημειωθεί ότι ολοκληρώνεται σήμερα η εκπαίδευση της μαίας και της νοσηλεύτριας  του Κέντρου Υγείας Καρπάθου Μαρίας Γιαβάση και Μαρίας Μπέρτου αντίστοιχα, από  εξειδικευμένο τεχνικό για την λειτουργία της θερμοκοιτίδας.

                                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

alpha bank-6 (1) alpha bank-7 alpha bank-10 (1) thermokoitida

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.