ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

Δηλώσεις έκανε η Μαρία Αγγέλου, πολιτευτής Δωδεκανήσου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην ΕΡΑ Ρόδου, την Πέμπτη, πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας της, συνοδευόμενη από εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής Ρόδου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  Νεκτάριο Πολίτη και Κώστα Βάγγαλη.

«Δυο χρόνια μετά το μαύρο στις οθόνες μας, από την κυβέρνηση Σαμαρά, η ΕΡΤ επιστρέφει. Δικαίωση για τους εργαζομένους που για δυο χρόνια κράτησαν ζωντανή την ΕΡΤ μέσω της ERT OPEN και κατέληξαν ο αγώνας τους να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση λογω της σταθερότητας και της συλλογικότητας του. Δικαιωση και για τους πολίτες που ζητούσαν το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό μας μέσο να φτάνει σε κάθε άκρη της και να καλύπτει κάθε πιθανή πολιτιστική ή πολιτική τους ανάγκη.

Το στοίχημα πλέον είναι με την ποιότητα της λειτουργίας και του προγράμματος να βγουν ψεύτες όσοι ήταν αντίθετοι στην επαναλειτουργία. Η αντικειμενική και σφαιρική πληροφόρηση στο θολό τοπίο των ΜΜΕ της χώρας ας είναι ο στόχος. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.