Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ επιτίθεται στα στελέχη της, γι’ ακόμη μία φορά, επειδή … τόλμησαν να καταθέσουν μία πρόταση!

Η Νέα Δημοκρατία συνεπής στις δεσμεύσεις της έχει δηλώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την θέση της για την μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου , οι τότε βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ από τον Δεκέμβριο του 2014, κατέθεσαν τις θέσεις τους, συμπαρατασσόμενοι στο πλευρό των Δωδεκανησίων.

Πέρα από κυβερνήσεις και κόμματα ξεκαθαρίσαμε ότι πάνω από όλα προέχει το συμφέρον των νησιωτών.

Το ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα αποτελεί ευρωπαϊκό κεκτημένο και δεν πρέπει να το χαρίσουμε σε κανένα. Ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συγκρούστηκε με την Τρόικα (θεσμούς), αρνούμενος να αποδεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή, η οποία θα ήταν καταστροφική για την οικονομία των νησιών μας.

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ Κυκλάδων και την Περιφερειακή Οργάνωση Ν. Αιγαίου συμμετέχει στον κοινό αγώνα όλων των φορέων κατά της καταστροφικής πολιτικής αυτής της κυβέρνησης, η οποία θέλει να οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό τα νησιά του Αιγαίου.

Η προσωπική προβολή και οι εντυπωσιασμοί δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος. Η κατάθεση προτάσεων από τα κομματικά στελέχη είναι σεβαστή και πρέπει να κατατίθενται στα αρμόδια κομματικά όργανα και όχι μέσω Δελτίων Τύπου.

Ο αγώνας είναι κοινός και αφορά την τύχη όλων μας και σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Νατάσα Βενετοκλή

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.