Η  Γυναίκα του Άλλου Μύθου

και Οι Ιέρειες της ¨Τερψιχόρης¨ ταξιδεύουν για Κάλυμνο

Τα Λαογραφικά Μουσικοχορευτικά Εργαστήρια «Τερψιχόρη» δίνουν και πάλι το χορευτικό παρών δίνοντας χρώμα και κίνηση πλαισιώνοντας την  παρουσία του βιβλίου «Η Γυναίκα του Άλλου Μύθου» του Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σπύρου Συρόπουλου στην τοποθεσία Χριστός της Ιερουσαλήμ στην Κάλυμνο την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι», τον Δήμο Καλύμνου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ιερά Μητρόπολη Καλύμνου Λέρου και Αστυπαλαίας στα πλαίσια του εορτασμού της τελευταίας πανσελήνου του Αυγούστου με ελεύθερη προσέλευση σε αρχαιολογικούς χώρους.

 Για το βιβλίο θα μιλήσει η Μαρία Κλαδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 Η «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» με χοροδιδάσκαλο την κα. Γιορδαμνή Μαρία θα σηματοδοτήσει την έναρξη της εκδήλωσης με χορό Ιερειών και θα ολοκληρώσει τη βραδιά με χορογραφίες εμπνευσμένες από δύο από τις ιστορίες του βιβλίου του κ. Συρόπουλου, την ‘ΙΣΜΗΝΗ’ και την ΠΗΝΕΛΟΠΗ«.

Ευχαριστούμε θερμά τους : Φερδεκλή Βίκυ, Κώστα Μανωλά, Συρόπουλο Σάββα και Μάριο Τσέλιο για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Χορηγοί: Κ. Χαλίκος Γιάννης Οικογένεια Ποθητού & Σεμίραμης Ψαρομπά

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.