Η mypefkos στην 7η κατά σειρά καθαριότητα και αποψίλωση στους Πεύκους

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία των Πευκών η 7η κατά σειρά καθαριότητα και αποψίλωση των Πευκοδάσων στους Πεύκους από την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mypefkos.
Πάνω από 50 άτομα ντόπιοι επιχειρηματίες αλλά και παιδιά έδωσαν τον παρών τους και στήριξαν την προσπάθεια αυτή για ένα καθαρότερο περιβάλλον αλλά και την προστασία του από πυρκαγιές στην περιοχή. Η καθαριότητα και αποψίλωση έγινε σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και ήταν υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου.
Την ενέργεια αυτή επικρότησε και ο κ. Στέφανος Δράκος ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή μας και έδωσε τα εύσημα στην ομάδα του mypefkos για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε. Υποσχέθηκε δε ότι συμπαραστέκεται στο έργο της ΚΟΙΝΣΕΠ και θα στηρίξει μελλοντικές ενέργειες μιας που όλα γίνονται με γνώμονα την Κοινή Ωφέλεια.
Η ΚΟΙΝΣΕΠ mypefkos θέλει να ευχαριστήσει θερμά: τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου και τον κ. Καραμανώλη για την άψογη συνεργασία στα 4 χρόνια της ύπαρξης του mypefkos, τις τοπικές αρχές, την Αστυνομία της Αρχαγγέλου, Λίνδου και Γενναδίου για τη συμπαράστασή τους στο έργο μας αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας με σκοπό να κρατήσουμε τον τόπο μας καθαρό και φιλικό προς τους φιλοξενούμενούς μας.
Η ΚΟΙΝΣΕΠ MYPEFKOS θα συνεχίσει τον αγώνα που άρχισε πριν 4 χρόνια με σκοπό να αναδείξει τους Πεύκους σε έναν ιδανικό προορισμό για όλους όσους ψάχνουν ηρεμία, χαλάρωση, αμμουδερές παραλίες αλλά και υψηλά στάνταρς στη διαμονή τους, την επισίτηση αλλά και τη διασκέδαση. Όλα τα έσοδα των εκδήλωσεων που διοργανώνουμε διατείθονται για τη δημιουργία νέων υποδομών, φιλικών προς το περιβάλλον που θα καλύπτουν τις ανάγκες του οικισμού των Πευκών, στα πλαίσια των αναπτυξιακών στρατηγικών της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ mypefkos.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos
Ιωαννίδης Α. Παναγιώτης,
Ο Πρόεδρος
καθαρισμος1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.