Το Ε.Κ.Ρ τιμά τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων

την Παρασκευή, 1η Μάη 2015

 

Η Εργατική Πρωτομαγιά 2015 βρίσκει τους εργαζόμενους σε όλες τις χώρες του κόσμου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντιμέτωπους με τις πολιτικές της λιτότητας, της συρρίκνωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Στην Ελλάδα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, τα «συνήθη υποζύγια», έχουν πληρώσει και πληρώνουν το «μάρμαρο» των μνημονιακών πολιτικών, με τη βίαιη αναπροσαρμογή των εισοδημάτων τους μέσω της δραστικής μείωσης μισθών, ημερομισθίων, συντάξεων, επιδομάτων, αλλά και μέσω της μεγάλης αύξησης της φορολογίας. Έχουν δυσκολία πρόσβασης σε μια σειρά από κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες λόγω της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και της διάλυσης της Υγείας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, της άνεργους, και τους νέους να πάρουν μαζικά μέρος στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στη ζωή με αξιοπρέπεια.

Δεν υποχωρούμε στους εκβιασμούς, δε θα σκύψουμε το κεφάλι, δεν κάνουμε πίσω. Θα βαδίσουμε ανυποχώρητα μπροστά, οικοδομώντας μια χώρα ανεξάρτητη, κυρίαρχη, με δημοκρατία, ελευθερία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, με προτεραιότητα στις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των άνεργων, του λαού.

Στους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς, διαπραγματευόμαστε με τα δικά μας όπλα: τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, την οργάνωση και την ενότητα.

 

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Την Παρασκευή, 1η Μάη 2015, ώρα 10.30 πμ, στο Ε.Κ.Ρόδου, Στ. Καζούλη 30

 

 

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.