Θέμα: « Αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου– Καρπάθου»

 

Από το Σάββατο 20 Ιουνίου θα συνδεθεί αεροπορικώς- με απευθείας πτήσεις- η Κάρπαθος και το Ηράκλειο της  Κρήτης. Σύμφωνα με τη επίσημη  ενημέρωση  της Sky Express η σύνδεση θα γίνεται κάθε Τετάρτη και Σάββατο με αεροσκάφος ATR42, 46 θέσεων. Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων και μέσω του www.skyexpress.gr .

«Πιστεύουμε ότι με τη σύνδεση αυτή, δίνουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες ξενοδόχους και ταξιδιωτικούς πράκτορες να προωθήσουν το αντικείμενο τους και να έχουν άμεσα θετικά   αποτελέσματα.» υπογραμμίζεται στο δελτίο τύπου της εταιρείας . Αναφέρονται ακόμη τα εξής :

«Θέλοντας να σας πούμε λίγα λόγια για την εταιρεία μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Sky Express επιχειρεί τα τελευταία 10 χρόνια, έχοντας εκτελέσει πάνω από 60.000 πτήσεις και συνδέει καθόλη τη διάρκεια του έτους πάνω από 21 προορισμούς στην Ελλάδα.

              Η Sky Express, βραβεύτηκε με το Ασημένιο Βραβείο από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (EUROPEAN REGIONS AIRLINE ASSOCIATION με 170 μέλη) της χρονιάς 2014 / 2015.

Είμαστε στη διάθεση σας και σας ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Θερινή Περίοδο.

  Με εκτίμηση

  Yannis Lidakis

  Commercial Manager

  Sky Express SA»

                                                                            Από το  Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.