Θέμα: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού της διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Ρόδου –Λίνδου.

Η Περιφέρεια και ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού  Φυτωρίου Ν. Αιγαίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης  σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ρόδου κ. Αγαπητό  Πάλλα προχώρησαν σε εθελοντική δράση με τους πρώην υπάλληλους της Εται.προ.φυ.κα  με σκοπό την συνέχιση και την αποπεράτωση του καθαρισμού της επαρχιακής οδού Ρόδου – Λίνδου.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ κ. Ρεσβάνης Νίκος οργάνωσε δύο  ομάδες των εφτά ατόμων που δέχτηκαν εθελοντικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την άμεση αποπεράτωση της αποψίλωσης και του καθαρισμού της διαχωριστικής νησίδας.

Οι εθελοντές είναι οι εξής:

  1. Παπακωνσταντίνου Κων/νος Πεστλίκης Ιωάννης
  2. Χατζηνικολού Αναστάσιος Ηλιάδης Γεώργιος
  3. Καστρενός Ιωάννης Κοντός Κων/νος
  4. Ατσίδης Γεώργιος Καψαλάκης Νικήτας
  5. Σχοινάκης Κων/νος
  6. Βαλσάμης Εμμανουήλ
  7. Κακοσαίος Κυριάκος
  8. Κλαδίτης Σάββας
  9. Κεσεδάκης Σταύρος
  10. Παρίσης Γεώργιος

Η Περιφέρεια και το Περιφερειακό φυτώριο  Ν. Αιγαίου θέλει να ευχαριστήσει ολόθερμα τους οργανωτές και τους εθελοντές αυτής της πρωτοβουλίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που πάντα δηλώνει παρόν και είναι αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας για την προστασία του Περιβάλλοντος στην επικράτεια του Ν. Αιγαίου.

                                                 Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μπαριανάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.