ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ                                                                           

            Αγαπημένοι μου μαθητές και μαθήτριες,

            Σε λίγες ημέρες κορυφώνεται μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στη μέχρι τώρα ζωή σας και ξεκίνησε πριν από δώδεκα χρόνια. Η επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις θα δώσει το εισιτήριο σε όλους όσους φιλοδοξείτε, να συνεχίσετε την πορεία σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

            Με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση, να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε από τους εκπαιδευτικούς σας, τις θυσίες και τους κόπους σας, που με τη συμπαράσταση των γονιών σας, εύχομαι να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον κάθε έναν από εσάς.

            Η έκβαση αυτή της μάχης, αν και πολύ σημαντική, να είστε βέβαιοι ότι δεν ορίζει ούτε προδιαγράφει τη ζωή σας. Θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Χωρίς άγχος, με καθαρή σκέψη, υπομονή και αισιοδοξία εύχομαι να ολοκληρώσετε αυτή την προσπάθεια.

            Οι ευχές μου και η σκέψη μου, θα σας συνοδεύουν. Καλή επιτυχία από καρδιάς!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.