Θέμα: «καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις»

Αυτές τις μέρες ξεκινά ο αγώνας των Πανελληνίων Εξετάσεων για τους μαθητές της Τρίτης Λυκείου των νησιών μας. Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη από καρδιάς σε όλους του υποψηφίους που συμμετέχουν. Ψυχραιμία και καρτερία για τους γονείς και τους καθηγητές των μαθητών μας.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι από τις πρώτες «μάχες», που καλείται ένα παιδί να δώσει στη ζωή του. Θα ήθελα όλοι και όλες να πιστέψουν πως δεν είναι ο προορισμός παρά η αρχή ενός ταξιδιού. Είναι μια αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Οι μέρες που έρχονται χρειάζονται υπομονή και προσήλωση στο στόχο, μα πάνω απ’ όλα πίστη στις δυνάμεις σας. Ο τελικός σκοπός είναι να διαμορφώσετε τη ζωή σας έτσι όπως εσείς την έχετε ονειρευτεί.

Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειες σας υγεία, κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές, δύναμη για να παλέψετε όσα επιθυμείτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.