«Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Κυνηγήστε με αυτοπεποίθηση, τόλμη και δύναμη τα όνειρά σας για το μέλλον!»

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, δήλωσε:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκίνησε η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, όπου χιλιάδες νέοι και νέες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μία θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας. Σ’ αυτή τους την προσπάθεια, η συνέπεια, η μεθοδικότητα, οι κόποι και οι αγώνες των υποψηφίων και των οικογενειών τους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου θα πρέπει να ανταμειφθούν.

Η μόρφωση και η αναζήτηση της νέας γνώσης είναι μια συνεχής διαδικασία, η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας και οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια πρώτη μάχη, ένα σημαντικό βήμα στη ζωή, που απαιτεί σοβαρή προετοιμασία, πολύπλευρη στήριξη, θέληση και τόλμη.

Εύχομαι, από την καρδιά μου σε όλα τα νέα παιδιά της Δωδεκανήσου Καλή Επιτυχία σε αυτή τη σημαντική εκπαιδευτική δοκιμασία και να γνωρίζουν ότι πάντοτε οι δοκιμασίες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν πιο δυνατούς για να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, δύναμη και επιμονή και στο μέλλον.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.