ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΛΟΛΛΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

 

Στη Σύμη για την επέτειο της υπογραφής του πρωτόκολλου παράδοσης της Δωδεκανήσου στους συμμάχους, βρέθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου, η Μαρία Αγγέλου, πολιτευτής Δωδεκανήσου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με εκπροσώπους της Συντονιστικής επιτροπής Ρόδου και Κω και τους πολιτευτές Μιχάλη Μπαλλα και Γιώργο Παλαπουγιουκ.

Κατά την επιστροφή της η Μαρία Αγγέλου δήλωσε τα εξής:

DSC_7808«Είχα την χαρά και την τιμή να παρευρεθώ και φέτος στην επέτειο της υπογραφής του πρωτόκολλου παράδοσης της Δωδεκανήσου στους συμμάχους. Φέτος η χαρά μου ήταν διπλή, καθώς κατέθεσα στεφάνι για πρώτη φορά στη Σύμη, στο νησί καταγωγής μου, αλλά και γιατί παρόν ήταν ο ΥΕΘΑ και Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πανος Καμμενος, που  βρέθηκε στη Σύμη για την επέτειο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τα Δωδεκάνησα, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

DSC_7698Όσον άφορα στο μήνυμα της επετείου, οι εμφανείς ακόμα πληγές, από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στα κτίρια του τόπου, στα χαλατα της Συμης μας, αλλά και στις ψυχές των ανθρώπων είναι εδώ για να μας θυμίζουν την αξία της ελευθερίας και την ανάγκη προάσπισης της από οποιοδήποτε την επιβουλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.