Με μεγάλη επιτυχία και για καλό σκοπό, διοργανώθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα του Ροδινιού, από το Σύλλογος «Μαμάδες στη Ρόδο», μία εξαίρετη εκδήλωση με χορό, τραγούδι, άθληση και δεκάδες δραστηριότητες στο πνεύμα της αποκριάς για μικρούς και μεγάλους. Με την είσοδο να διαμορφώνεται στα 4 ευρώ για ανήλικους και ενήλικες, όλοι διασκέδασαν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ανακαίνιση της παιδικής χαράς της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Θέλουμε τα παιδιά που, για κάποιο λόγο, αναγκάζονται να νοσηλευτούν, να έχουν έναν όμορφο παιδότοπο για να μπορούν να παίξουν«, σημείωσε, μιλώντας στην Άννα Σαρρή, η πρόεδρος του Συλλόγου «Μαμάδες στη Ρόδο» Κατερίνα Κρητικού, η οποία πρόσθεσε ότι ο Σύλλογος, συμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας και είχε γενέθλια (!) Η πρόεδρος, εξέφρασε επίσης, τη μεγάλη χαρά και τη συγκίνησή της, ενώ σε γραπτή της δήλωση, αφού ευχαρίστησε μία σειρά από ανθρώπους – υποστηρικτές, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς, που μας στηρίξατε και δείξατε κατανόηση, γιατί η τόσο μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου, μας άφησε άφωνους, μας συγκίνησε απίστευτα. Θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες μας εκδηλώσεις, γιορτάσαμε τα δεύτερα γενέθλιά του Συλλόγου μας και πραγματικά εύχομαι να συνεχίσουμε, να είμαστε γερές και δυνατές και να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, πάντα μαζί και με τη δική σας στήριξη και βοήθεια«.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 1 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 5 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 3
ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 4 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.