Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχώρησε αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, απειλώντας ότι θα έρθει να πάρει τα νησιά του Αιγαίου, όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο.

Ο Κιλιντσάρογλου ενοχλήθηκε με την επίσκεψη Τσίπρα στην Ψέριμο τα Θεοφάνεια, εξαπολύοντας επίθεση στον Ερντογάν. «Νησιά του Αιγαίου κάτω από τη μύτη μας είναι υπό την κατοχή του ελληνικού στρατού. Ναι, αγαπητοί σύντροφοι. Το τελευταίο ήταν να πάνε ακόμη και στην Ψέριμο. Τέσσερα μίλια από την Τουρκία. Πολλές φορές έχω ρωτήσει τον Ερντογάν αν σε αυτά τα νησιά έχουμε δικαιώματα και δεν έχει απαντήσει», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι χάρισε αυτά τα νησιά, τονίζοντας πως «είναι δικά μας». «Θα έρθω το 2019 και θα τα πάρω, Όπως πήρε ο Ετζεβίτ την Κύπρο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το θέμα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.