Κύπελλο και Μετάλια της Β΄ κατηγορίας  στο 11ο Πανελλήνιο Τουρνουά Scrabble, στον Ομιλο Scrabble Ροδου

Στις 17-18 & 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scrabble  στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Acropolis.

Oι συμμετοχές ανήλθαν περίπου στις 90, οι οποίες με βάση τα ratings χωρίστηκαν σε 2 κατηγορίες.

Νικητές της Α’ κατηγορίας αναδείχθηκαν στην 1η θέση ο Χρήστος Τζίμας  από τον Ομιλο Καστοριάς, στη 2η θέση η Δήμητρα Παναγοπούλου και στην 3η θέση  ο Μάριος Καλαϊτζίδης από τον Ομιλο Αθηνών-Πειραιώς αμφότεροι.
Φωτογραφία0236
Τον Ομιλο Ρόδου  επάξια εκπροσώπησαν η πρόεδρος Μαραγκουδάκη Αδαμαντία, αντιπρ.Ειρήνη Μήλα  και η γ.γ. Σέβα Τριανταφύλλου οι οποίες αγωνίστηκαν στη Β’ κατηγορία.
Οι κ.κ. Μαραγκουδάκη και Μήλα  ισοφάρισαν σε βαθμούς νίκες και bucholz  στην 1η θέση κι έτσι με ελάχιστη διαφορά,  την 1η θέση κατέλαβε η Μήλα Ειρήνη και τη 2η θέση  η Μαραγκουδάκη Αδαμαντία ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο κ. Παναγιώτης Φαναράς από τον Ομιλο ΑΘηνών – Πειραιώς.
Φωτογραφία0235Αναλυτικά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και των 2 κατηγοριών στη σελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Scrabble http://www.greekscrabble.gr

Επόμενη διοργάνωση διασυλλογικού τουρνούά  στις 13 και 14 Ιουνίου  στο Νεστόριο  Καστοριάς στο ξενοδοχείο  Afkos Grammos Hotel Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.