ΛΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΟΙΒΟΥ: Ενός λεπτού σιγή για τον Αλέξη και τον Φίλιππο!

Ολοκληρώθηκε το αθλητικό τουρνουά του ΦΟΙΒΟΥ

 

Με τη συμμετοχή ομάδων και μικρών αθλητών του νησιού της Ρόδου, ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, το τριήμερο αθλητικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, προς τιμήν των Φίλιππου Δελαπόρτα και Αλέξη Τζαφέρη.

Πριν την έναρξη των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών οι συμμετέχοντες κράτησαν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των μελών της οικογένειας του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, που έφυγαν νωρίς, ενώ ύστερα από την ολοκλήρωση του κάθε αγώνα, λαμβάνουν κύπελλο, ως αναμνηστικό της συμμετοχής και προσπάθειάς τους. Οι μικροί αθλητές, που συμμετέχουν στο τουρνουά, έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, αλλά και να κοινωνικοποιηθούν περαιτέρω, μέσα από τη γνωριμία τους με άλλους αθλητές, καθώς και δια μέσου της συμμετοχής τους σε ένα ομαδικό άθλημα.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του τουρνουά, οι μικροί αθλητές της ομάδας Α.Σ. ΑΡΕΝΑ, παρέδωσαν στην Αθηνά Δελαπόρτα, μία ανθοδέσμη στη μνήμη του συζύγου της Αλέξη Τζαφέρη, αλλά και του αδελφού της Φίλιππου Δελαπόρτα. Ο γιός του Αλέξη Τζαφέρη, Σωκράτης – Φίλιππος, κήρυξε μάλιστα και την έναρξη του αγώνα της ομάδας που προπονούσε ο Αλέξης, πριν χαθεί.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και εύχεται μία καλή και ομαδική νέα αθλητική χρονιά.

 

Εκ της Διοικήσεως

Ο πρόεδρος

Άκης Δελαπόρτας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.