ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Μεταφορών και Συγκοινωνιών  Δωδ/σου κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΡΔΟΥ,  με το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Δωδ/σου και το προϊστάμενο της Διεύθυνσης κο ΠΑΤΑΒΟΥΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ,    με θέμα την παρουσίαση του νέου Δ.Σ. και την αναφορά προβλημάτων που αφορούν στο συγκεκριμένο κλάδο.

Το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Δωδ/σου, απαριθμεί 45 μέλη σε όλη τη Δωδ/σο, εκ των οποίων τα 35 βρίσκονται στη Ρόδο.

Σχεδιάστηκαν κοινές δράσεις όπως η εύρεση χώρου για τη δημιουργία ενός κυκλοφοριακού πάρκου, ώστε να εντυπωθεί η κυκλοφοριακή αγωγή των πολιτών  και διατυπωθήκαν δυσλειτουργίες του κλάδου σχετικές με τον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων οδηγών.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΡΤΣΕΛΛΗ δήλωσε ότι «το μόνιμο πρόβλημα με τις ημερομηνίες εξετάσεων έχει πλέον λυθεί και αυτές πραγματοποιούνται στα όρια που προβλέπει η νομοθεσία. Εκφράζω την ικανοποίηση μου για την άψογη συνεργασία του κλάδου με τη Διεύθυνση  Μεταφορών και Συγκοινωνιών  Δωδ/σου και ευελπιστώ στην επίλυση των υπολοίπων  προβλημάτων».

Ο κος   ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΟΣ αφού ενημέρωσε το Σωματείο για τους ελέγχους νομιμότητας λειτουργίας που θα πραγματοποιηθούν από τη   Διεύθυνση  Μεταφορών και Συγκοινωνιών  Δωδ/σου, εξέφρασε τη διάθεση για συνεχή  συνεργασία με τον κλάδο ώστε να λύνονται άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.