Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών του συναντήσεων, διοργάνωσε την 4η συνάντηση του στο Ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου την Τρίτη 23 Ιουνίου. Προσκεκλημένοι του Συλλόγου ήταν η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Εμπορίου της ΠΝΑΙ Κα.Μεγαλούδη Φωτεινή, O κος Καραισαρίδης Χρήστος Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου, και ο Κος.Παναγιώτης Κουνάκης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι Διευθυντές των ξενοδοχείων για τα θέματα που αφορούν την Διεύθυνση Εμπορίου και τους ελέγχους που διεξάγονται από την υπηρεσία με γνώμονα την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους μας.

Επίσης συζητήθηκε εκτενώς η εξέλιξη της σαιζόν και ειδικά η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και οι επιπτώσεις που θα έχει η Ρόδος εφόσον υπάρξει μεγάλη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα ξενοδοχεία. Επιπλέον τονίστηκε ότι η ανάγκη για σύμπνοια στο κομμάτι των συμβολαίων για το 2016 όπου θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από πολλούς Tour Operator.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ματσίγκος                                                                 Βαγγέλης Μουστακάκης

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.