Προσλήψεις 44 εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ

Στην άμεση πρόσληψη 44 εποχιακών εργαζομένων  με οχτάμηνες συμβάσεις ,  προχωρά σταδιακά η ΔΕΥΑΡ. Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 30 εργαζόμενοι που αναμένεται να πιάσουν δουλειά μέχρι το τέλος Ιουλίου.

 Ήδη η σχετική προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη των 30 συμβασιούχων στη  ΔΕΥΑΡ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα,  έχει δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από αύριο , Πέμπτη, να καταθέτουν τις σχετικές αιτήσεις τους.

 Με απόφαση του προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Τσίκκη ,στα γραφεία της, από αύριο το πρωί θα λειτουργεί ειδικό τμήμα που θα παραλαμβάνει τις αιτήσεις που θα καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση τους. Όπως εκτιμάται από τον κ. Τσίκκη η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα είναι μεγάλη και επομένως πρέπει να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών.

Με βάση την σχετική προκήρυξη οι αιτήσεις μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι θα κατατίθενται στην ΔΕΥΑΡ μέχρι τις 18 του μηνός και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την επιτροπή που έχει συγκροτηθεί και οι επιτυχόντες αναμένεται να κληθούν για να πιάσουν δουλειά μόλις ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, έως το τέλος Ιουλίου.

Ειδικότερα σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 5 ηλεκτροτεχνίτες, 5 τεχνίτες υδραυλικοί  και 20 εργάτες γενικών καθηκόντων. Η πρωτοτυπία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι ότι, προβλέπεται η πρόσληψη, στις απομακρυσμένες δημοτικές ενότητες Νότιας Ρόδου, Αταβύρου και Καμείρου 4 εργατών γενικών καθηκόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων που διαμένουν σε αυτές.

Επίσης μετά ενέργειες που έγιναν  από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ, εγκρίθηκε η επιπλέον πρόσληψη 14 εργαζομένων εποχιακού χαρακτήρα και ήδη έχει κινηθεί η όλη διαδικασία, προκειμένου εντός του Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί και να βρίσκονται στις θέσεις εργασίες τους.

«Πολιτική βούληση της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ είναι, οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την πρόσληψη των 44 εργαζομένων με οχτάμηνες συμβάσεις να είναι διαφανείς ,κρυστάλλινες και ότι, προβλέπεται από το ΑΣΕΠ που ενέκρινε τον περασμένο μήνα το σχετικό αίτημα που είχαμε έγκαιρα καταθέσει.  Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία  που η ανεργία στη Ρόδο έχει διογκωθεί ,η ΔΕΥΑΡ προσφέρει δουλειά σε 44 άνεργους συμπολίτες μας, χωρίς ωστόσο να επιβαρυνθεί οικονομικά η επιχείρηση καθώς οι θέσεις εργασίας είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Για τη ΔΕΥΑ ΡΟΔΟΥ

Τσίκκης Δημήτριος

Πρόεδρος ΔΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.