Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες στέλνει το επιτελικό στέλεχος του Νίκου Ανδρουλάκη από τη Ρόδο σημειώνοντας πως “Η πρόοδος, είναι ωραία λέξη. Αυτό που τη δημιουργεί, είναι η αλλαγή και η αλλαγή πάντοτε έχει πολλούς εχθρούς… Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, επιλέγουμε την πρόοδο, την αλλαγή. Επιλέγουμε με το βλέμμα στο μέλλον!!! Επιλέγουμε #Νίκο_Ανδρουλάκη”.

Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα με νέα του ανάρτηση. Τις προηγούμενες ημέρες, επισήμανε ακόμη περισσότερα και σπουδαιότερα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες.

Συγκεκριμένα, ο κος Μαργέλλος, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ τα κάτωθι:

“Το μεγάλο στοίχημα των εκλογών, είναι η επανεκκίνηση του κινήματος. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται αυτοκάθαρση και επανίδρυση. Άνθρωποι που πλήγωσαν την παράταξη και έριξαν τη χώρα στα βράχια, δεν μπορούν σήμερα παρασκηνιακά να καθορίζουν το μέλλον της κεντροαριστεράς.

Στήριγμα της προσπάθειας αυτής, πρέπει να είναι οι αρχές για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και όχι αυτών που μόλις μυριστούν εξουσία δηλώνουν πρώτοι στη μάχη. Ο κόσμος χόρτασε από παράγοντες και σωτήρες.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βγουν στην κοινωνία και θα μπορούν να κοιτάξουν τους πολίτες στα μάτια. Ανθρώπους που θα διεκδικήσουν το καλό του τόπου και όχι μια καρέκλα για τον εαυτό τους. Οι εκλογές αυτές, πρέπει να σηματοδοτήσουν το μέλλον του κινήματος και όχι την επιστροφή στο παρελθόν.

Στελέχη που στήριξαν τη παράταξη στις τελευταίες δύο εκλογές όπως ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός και τα υπόλοιπα μέλη του ψηφοδελτίου, βρέθηκαν μόνοι τους στο καράβι που βούλιαζε, ενώ αυτοί που ευεργετήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ ήταν οι πρώτοι που πήδηξαν.

Που ήταν ο Σφυρίου και οι άνθρωποι του στις τελευταίες εκλογές; Που ήταν ο Μαχαιρίδης; Που ήταν ο Νικητιάδης και οι άνθρωποι του; Που ήταν τα στελέχη τους να καλύψουν τις κάλπες; Που ήταν ο Καίσερλης και ο Κυρίτσης στην Κω; Άφησαν μόνους τους τον Κρεμαστινό, τον Μαργέλλο, τον Ζανετούλη, τον Σώζο και τους υποψηφίους, να κερδίσουν τη μοναδική έδρα στη Δωδεκάνησο για 80 ψήφους στις 6 τα ξημερώματα!!!

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι μας την Φώφη που στη δύσκολη εκείνη περίοδο κράτησε ενωμένο το χώρο. Το μέλλον όμως, είναι μπροστά και η πρόκληση είναι να βγούμε στην κοινωνία με νέους ανθρώπους που θα τους εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε στο δεύτερο γύρο αντιμέτωπους το μέλλον με το παρελθόν. Τον Νίκο Ανδρουλάκη με τη Φώφη Γενηματά.

Είναι υποχρέωση όλων μας, εάν θέλουμε να δούμε το κίνημα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον της χώρας να ψηφίσουμε τον Ανδρουλάκη!!! Αν θέλουμε ένα κόμμα που θα αποτελεί κακή ανάμνηση του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουμε τη Φώφη. Εγώ την επιλογή μου την έκανα και θέλω να δω την παράταξη που μεγάλωσα, να κυβερνήσει πάλι τη χώρα με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Υ.Γ:

Για τους επίδοξους μνηστήρες… περιφερειάρχη έχουμε και μάλιστα τον καλύτερο!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.