Μαγικό χορευτικό ταξίδι στη Μεσαιωνική πόλη!

Στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», που βρίσκεται στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, αναγνωρισμένο από την Unesco, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015, «Ένα χορευτικό ταξίδι στην παγκόσμια κληρονομιά».

5

Η Σχολή Χορού Σοφία Μελισσουργού, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας της, ανέβασε μία ξεχωριστή παράσταση, σε ένα μαγευτικό χώρο και με ένα μοναδικά ιστορικό περιεχόμενο. Μία παράσταση, χορευτικής διαδρομής στην ιστορία, προέβαλλε τη Βενετία, την Κίνα, τη Ρωσία, την Αμερική, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τη Γρανάδα, την Αίγυπτο και την Ελλάδα.

6

Στην παρουσίαση της παράστασης, επισημάνθηκε – μεταξύ άλλων – ότι, απολαμβάνεται η τέχνη του χορού στο πλαίσιο της πανανθρώπινης κληρονομιάς των μνημείων της Unesco. Οι χορευτές και οι χορεύτριες που έλαβαν μέρος στην παράσταση, είναι οι κάτωθι:

ΟΝΟΜΑΤΑ 1ΟΝΟΜΑΤΑ 2

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Χορηγός επικοινωνίας: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.