ΘΕΜΑ: Παρεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης. Μαζεύονται βαρέα αντικείμενα και γίνονται κλαδέματα δέντρων

Συντονισμένες ενέργειες αποκομιδής βαρέων αντικειμένων  γίνονται εκ νέου  τις τελευταίες ημέρες σε όλη την έκταση της πόλης Ρόδου, σε συνδυασμό με κλαδέματα δέντρων και επιπλέον εργασίες στις γειτονιές.

Στο πλαίσιο αυτό οι Διευθύνσεις  Καθαριότητας, Πρασίνου, και Τροχαίου Υλικού υπό τον αντιδήμαρχο  κ. Μιχάλη Παλαιολόγου και τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Στέφανο Κυριαζή και Μιχάλη Σταυρή σε συνεργασία με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ρόδου κ. Μίλτο Παγκά πραγματοποιούν εργασίες σε περιοχές οι οποίες μεταξύ άλλων είναι οι: Άνω και Κάτω Ηλιούπολη, το Μόντε Σμιθ, η Ανάληψη (σήμερα ενεργούν στην οδό Πτολεμαίων)   το Ροδίνι, ο Άγιος Ιωάννης, ο Άγιος Νικόλαος και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως.

Στην προσπάθεια αυτή ενεργούν επτά μικρά και μεγάλα φορτηγά,  τα οποία μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν μεταφέρει 2.000 κυβικά τα οποία αποτελούν μπάζα, καναπέδες, στρώματα, και παντός είδους βαριά αντικείμενα  που οι συμπολίτες μας αφήνουν στους δρόμους.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Τροχαίου Υλικού υπογραμμίζει ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό έως τα Χριστούγεννα με στόχο μια καθαρή και βελτιωμένη εικόνα της πόλης και των  χωριών του νησιού, ενώ απευθυνόμενος  στους πολίτες ζητά τη συνεργασία τους προς την κατεύθυνση αυτή.

Σε αντίθετη περίπτωση οι επόπτες καθαριότητας του δήμου διενεργούν ελέγχους επί 24ωρου βάσεως και στο εξής στους πολίτες που δεν συμμορφώνονται θα επιβάλλονται πρόστιμα.

Στο ίδιο πλαίσιο των παρεμβάσεων και με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος από την Υπηρεσία Πρασίνου  γίνονται κλαδέματα δέντρων οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη.

φωτο 4

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ φώτο 2 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ πριν  (4) καθαρισμός (10) φώτο 6 φωτο 6 φωτο 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.