Μαθητές διδάσκουν και διδάσκονται για τον εφηβικό αλκοολισμό

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εκδήλωση – ημερίδα, με θέμα τον εφηβικό αλκοολισμό που διοργανώθηκε από τα παιδιά της Ε΄ Τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου «Αμαράντειο Σχολή» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ρόδου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, παρουσία ειδικών, οι οποίοι μίλησαν για την πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία του συγκεκριμένου εθισμού.

Μαθητές σε ρόλο ομιλητών ανέπτυξαν τις απόψεις τους για το ζήτημα του εφηβικού αλκοολισμού, ενώ κατέθεσαν και σχετικές προτάσεις αντιμετώπισής του.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Στέφανος Δράκος και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Ζωγραφίδης. Ο κ. Στέφανος Δράκος, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του, αναφέρθηκε στο ζήτημα του εφηβικού αλκοολισμού, εξηγώντας ότι ορισμένες φορές χρησιμοποιείται ως μέσω διεξόδου, αλλά η γνώση και το βιβλίο αποτελεί το μόνο ευτυχές ονειρικό ταξίδι.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: NICOLAS NANEV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.