Μεγάλη η προσέλευση των κατοίκων στη Σύμη για εξέταση από το Ιατρικό Κλιμάκιο του ΙΣΡ με την ΑΜΚΕ ‘’Γαληνός ’’ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ιατρικό κλιμάκιο  του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου  με (8) ειδικευμένους ιατρούς  του, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ‘’ΓΑΛΗΝΟΣ΄΄ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  εξέτασε στο Περιφερειακό ιατρείο του Γιαλού Σύμης  215 κατοίκους που προσήλθαν σε αυτό.

Η αποστολή στέφτηκε από πλήρη επιτυχία και είναι η δεύτερη για το 2015 μετά την Τήλο  που έγινε την προηγούμενη  εβδομάδα. Εξετάστηκαν και ρυθμίστηκαν  πολλά περιστατικά, ενώ (5)  από αυτά παραπέμφθηκαν στη Ρόδο για περαιτέρω έλεγχο και θεραπεία με οδηγίες για παρακλινικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Οι ειδικότητες που συμμετείχαν ήταν : 1) Πνευμονολόγος, 2) Δερματολόγος, 3) Παθολόγος, 4) Ορθοπεδικός, 5) Οφθαλμίατρος, 6) Χειρουργός, 7) Ουρολόγος, 8) Ωτορινολαρυγγολόγος .

Μεγάλη ήταν η βοήθεια του ιατρού της Σύμης κ. Ξανθού Τσαμπίκου διευθυντού παθολόγου  ΠΠΙ Σύμης που συνεργάστηκε με τους ιατρούς του κλιμακίου της Ρόδου για την καλύτερη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, μιας και έχει την γνώση  του ιστορικού των ασφαλισμένων &  των ασθενών  της Σύμης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.