Μεγάλη συμμετοχή στην έκθεση των ερασιτεχνών φωτογράφων με θέμα τη θάλασσα

Με αυξημένη συμμετοχή άνοιξε χθες τις πόρτες του ο χώρος που λειτουργεί ως home port στο λιμάνι της Ρόδου, ώστε να υποδεχθεί την έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη «Θάλασσα».

Η Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου «Creative Rοdos Photographers» – C.Rο.P, διοργάνωσε έκθεση φωτογραφίας, στο πλαίσιο συμμετοχής της στις παράλληλες δράσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, για την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2015» (EUROPEAN MARITIME DAY 2015).

Η έκθεση θα λειτουργεί σήμερα Κυριακή από τη 1 το μεσημέρι έως και τις 9 το βράδυ και από την Τρίτη 19 έως και την Κυριακή 24 Μαϊου, από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Οι διοργανωτές μάλιστα, απευθύνουν πρόσκληση στους μαθητές των σχολείων, ώστε εφόσον επιθυμούν να δουν την έκθεση να επικοινωνήσουν με το Λιμενικό Ταμείο, ώστε να προγραμματιστεί μία ξενάγηση.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου «Creative Rοdos Photographers» – C.Rο.P, Φίλιππος Φιλίππου, μιλώντας στο Black Monday, ανέφερε ότι επιδιώκουν χώροι, όπως είναι αυτός που φιλοξενούνται τα έργα και αποτελούν σημεία υποδοχής επισκεπτών, να λειτουργήσουν για να προάγεται ο πολιτισμός και να είναι ανοιχτοί στο κοινό.

Ο N. Nanev, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματικών Φωτογράφων Ρόδου, συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην έκθεση.

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είναι οι κάτωθι:

Αγγουράς Τάκης
Αφαντενός Γιώργιος
Βαρώνος Σταύρος
Διακομανώλη Μαρία
Ιατρίδη Εμμανουέλα
Ίκουτας Βασίλης
Καβαλιέρου Κατερίνα
Κακλιός Αντρέας
Καλλιγά Αλεξάνδρα
Καραμιχάλης Σωτήρης
Κατσαράς Δημήτριος
Κατσιμπράκης Στέφανος
Κουφός Στράτος
Λοϊζος Μιχάλης
Μπραουδάκης Γιώργιος
Παλαιού Ανέζα
Πιπάκη Ζηνοβία (Τζένη)
Ρούσσος Φιλήμονας
Σκούλουκας Παναγιώτης
Στάτης Γιώργιος
Φιλίππου Φίλιππος
Χατζημιχάλη Χαρά

SAM_6823 SAM_6824 SAM_6832 SAM_6827 SAM_6825 SAM_6833 SAM_6837 SAM_6834 SAM_6838 SAM_6839 SAM_6841 SAM_6842 SAM_68291 SAM_68282

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.