Συνάντηση με τους δημοσιογράφους που αρθρογραφούν στο νησί της Ρόδου, είχε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Δωδεκανήσου καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, στο πλαίσιο διαχρονικής προσπάθειας για ανταλλαγή απόψεων.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο γνωστό bar restaurant της Ρόδου, Ronda, παρουσία δημοσιογράφων από τον έντυπο, ηλεκτρονικό, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό Τύπο.

Κατά τη διάρκεια της ευρείας και εποικοδομητικής επαφής, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, αναφέρθηκε στη σοβαρότερη επίπτωση για τη χώρα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας πως το μεγαλύτερο σφάλμα που έχει συντελεστεί, είναι η συμφωνία για αυξημένα πλεονάσματα τα οποία είναι αδύνατο να επιτευχθούν και θα οδηγήσουν σε ακόμη σκληρότερα και ακατανόητα μέτρα.

Ο ίδιος σημείωσε πως, η χώρα για να ορθοποδήσει, απαιτείται να μειωθεί η φορολογία και να προσελκυθούν επενδυτές, ενώ σε ότι αφορά στα Δωδεκάνησα, έκανε ειδική αναφορά στην έλλειψη καρδιολόγου και χειρούργου στο νησί της Καρπάθου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.