ΘΕΜΑ: Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Ρόδου με θέμα την τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα τουριστικών εγκαταστάσεων εκτός σχεδίου Πόλεως.

Με εντολή του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης,  η συνάντηση  μεταξύ του Αντιδήμαρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Σάββα Διακοσταματίου και του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού σχεδιασμού και Μεσαιωνικής Πόλης Γιώργου Κακούλη, με θέμα τη μετατροπή εισφοράς  γης σε χρήμα, τουριστικών εγκαταστάσεων εκτός σχεδίου Πόλεως.

ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥΣτη συνάντηση  συμμετείχαν επίσης,  υπηρεσιακοί παράγοντες  του Δήμου Ρόδου, μεταξύ άλλων και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κα Καλογήρου, λόγω κωλύματος  του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Περδίκη,  καθώς και οι Νομικοί Σύμβουλοι κ.κ Σαλαμαστράκης, Παπαγεωργίου.

Αναλύθηκαν όλες οι πιθανές εκδοχές του θέματος και ουσιαστικά έγινε η προεργασία της τελικής πρότασης  που αναμένεται να συζητηθεί  στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Σκοπός της συνάντησης εργασίας ήταν να βρεθεί  λύση σε ένα ζήτημα  που απασχολεί  επί μακρόν τους ξενοδόχους  και τον  Δήμο Ρόδου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.