Η Πηγή Δεβετζή, μαζί με τον Γιάννη Μελισσανίδη και τον Μερκούρη Αρφαρά

Η Πηγή Δεβετζή, μαζί με τον Γιάννη Μελισσανίδη και τον Μερκούρη Αρφαρά

Παρουσία της Πηγής Δεβετζή και του Γιάννη Μελισσανίδη πραγματοποιείται στη Ρόδο, με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, η εκδήλωση – προσφορά «Η Ρόδος για τη Ζωή 2015». Η μεγάλη αυτή γιορτή για την υγεία, ξεκίνησε στις 9 το πρωί, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν στις 11 το πρωί, στέλνοντας το μήνυμά τους κατά του καρκίνου. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα έχοντας ως στόχο την αγορά ενός ειδικού υπερηχοτομογράφου, προϋπολογισμού 35,000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών έγκαιρης διάγνωσης Καρκίνου του Μαστού της Μονάδας Ψηφιακής Μαστογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Ο κόσμος που συμμετέχει έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η Ρόδος στέλνει σήμερα ένα ακόμη μοναδικό μήνυμα.

Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Το μήνυμα του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου:

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια την πορεία του “Ρόδος για τη Ζωή” , αυτής της κίνησης αγάπης όλων αυτών των εθελοντών, των Ροδιτών που θέτουν ψηλά στις προτεραιότητές τους την ανιδιοτελή προσφορά. Κάθε χρόνο, η Ρόδος Για τη Ζωή μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνει και η ελπίδα!

Ο καρκίνος είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και σήμερα ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και στέλνουμε από τη Ρόδο, το νησί του ήλιου, ένα μήνυμα ελπίδας και φωτός.  Ένα μήνυμα δυνατό: Ναι στην Πρόληψη, Ναι στη Ζωή!

Θέλω να σας συγχαρώ για την συνεχή και ανεκτίμητη προσφορά σας, για την αγάπη και την ελπίδα που δίνετε σε όλους τους συνανθρώπους μας, για την δύναμη που γεμίζετε τις ψυχές τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω που θυμίζετε σε όλους μας πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός.

Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ 2Στις προσπάθειες σας θα είμαστε πάντα συνοδοιπόροι. Γιατί οι μάχες που δίνονται από κοινού, με μια ψυχή και έναν στόχο είναι αυτές που γράφουν ιστορία, που κερδίζονται.

Γιώργος Χατζημάρκος

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Το μήνυμα του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου

Για ακόμη μια φορά δίνουμε το ραντεβού μας, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου και τρέχουμε για τη ζωή.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά και φιλανθρωπικά δρώμενα του νησιού μας, έχοντας ως στόχο να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, να εμπνεύσει και με τη συμβολή όλων μας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όλους τους συνανθρώπους μας που μάχονται κατά του καρκίνου.

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαββαϊδη, καθώς και τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Ρόδος για τη ζωή» για την σπουδαία δράση τους που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της έγκαιρης πρόληψης και διάγνωσης μορφών καρκίνου. Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει την εν λόγω πρωτοβουλία και θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου.

Είμαι βέβαιος πως οι συμπολίτες μας θα δείξουν για ακόμη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία τους και θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τρέχουμε για τη ζωή!

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.