• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
  • Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΘΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ .

 Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη και την  επίλυση των ζητημάτων της περιοχής μας , ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα .

 Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε και παρουσίασε αναλυτικά τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας , μετέφερε την αγωνία που υπάρχει για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου (που συνδέεται άμεσα με τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους πιστωτές) και αναφέρθηκε στα καθημερινά  ζητήματα των πολιτών . Έμφαση έδωσε και στο θεσμικό και οικονομικό « ακρωτηριασμό» που έχει υποστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση ,  με αποτέλεσμα να αδυνατεί να διαδραματίσει τον αναπτυξιακό και κοινωνικό  ρόλο που επιθυμεί και επιδιώκει.

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κ. Παυλόπουλος  κατά τη διάρκεια της συνάντησης έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγάλο , διαχρονικό είχε και ειλικρινές ενδιαφέρον για την πορεία των νησιών μας , αλλά και το σεβασμό και τη συμπαράσταση του στους αγώνες και στις αγωνίες των ακριτών μας .  Επίσης ανακοίνωσε οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα περιοδεύσει στην περιοχή μας .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.