Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Μαϊου 2015 με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας , κ. Τόσκα.

            Οι δύο άντρες συμφώνησαν για το αξιόμαχο,  το υψηλό ηθικό και την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και  το κλίμα ασφάλειας που μεταδίδουν στους πολίτες.

            Νωρίτερα ο κ. Υφυπουργός είχε επισκεφτεί τις στρατιωτικές μονάδες και εγκαταστάσεις στο νησί της Ρόδου .

            Ο κ. Χ.Κόκκινος ζήτησε από τον κ. Τόσκα τη συνεχή στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να διατηρηθεί το αξιόμαχο, που αποτελεί δύναμη αποτροπής σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία μας .

Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας , αλλά και για την αντίθεση της κοινωνίας στην προωθούμενη  από την Κυβέρνηση αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ.

Επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην περιοχή μας , αλλά και στην αγωνία για την πορεία της τουριστικής μας βιομηχανίας λόγω της μείωσης οριστικοποίησης της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνηση με τους « θεσμούς» .

Ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε σε  προσπάθειες που καταλάβει η Κυβέρνηση και εκτίμησε ότι θα υπάρχει σύντομα θετικό αποτέλεσμα .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.