Νέες υποσχέσεις δίνει σήμερα από τη Νίσυρο και την Τήλο, που επισκέπτεται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξαγγέλοντας μέτρα στήριξης της νησιωτικότητας. Συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, ο Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί εκ νέου να πείσει το Δωδεκανησιακό λαό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νισύρου, αποφάσισε να ανακηρύξει τον πρωθυπουργό, επίτιμο δημότη του Δήμου Νισύρου, ενώ ο πρωθυπουργός ανακοινώνει  την ενεργοποίηση της ρήτρας νησιωτικότητας που προβλέπει το άρθρο 101 του Συντάγματος, την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου, στα οποία δεν έχει ήδη εφαρμοστεί η κατάργηση, ενώ προχωρά σε νέες υποσχέσεις για τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, το ΕΚΑΒ, και τους οπλίτες (!)

Ο ίδιος, ανέφερε πως είχε βρεθεί στη Νίσυρο κάνοντας διακοπές «με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ» και πως τότε είχε συναντήσει τον «δεξιό πολιτευτή Πάνο Καμμένο». «Εγώ ήμουν από τότε στην Αριστερά και σε θεωρούσα «μπούλη»», είπε ο πρωθυπουργός προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.