Ευρεία σύσκεψη της Γραμματείας Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τη συμμετοχή και άλλων Γραμματειών, καθώς και της Νεολαίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016, στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιθέα. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, μαζί με τους ανθρώπους που συγκροτούν την Επιτροπή, παρουσίασαν το νέο σχέδιο οργάνωσης και ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού ανά τομείς, με έμφαση στην πολυθεματικότητα του τουρισμού. 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗ

Στην επίσημη ενημέρωση που δόθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ., αναφέρονται συγκεκριμένα τα κάτωθι:

“Το νέο σχέδιο οργάνωσης και ανάπτυξής της ανά τομείς, με έμφαση στην πολυθεματικότητα του Ελληνικού Τουρισμού, παρουσίασε σε σύσκεψη η οποία φιλοξενήθηκε στα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Καλλιθέα η Γραμματεία Τουρισμού του Κινήματος και οι επικεφαλής της Γιώτα Τριγώνη (γραμματέας), Μαρία Αγγέλου (αναπληρωτής γραμματέας) και Γιώργος Παλιούρας (αναπληρωτής γραμματέας).

Μολονότι βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλές άλλες γραμματείες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τους επικεφαλής τους και στελέχη, καθώς και η Νεολαία του Κινήματος. Μετά από μία γενική ανασκόπηση και συζήτηση επί του σχεδίου, εξετάστηκαν τρόποι κατά τους οποίους οι υπόλοιπες γραμματείες μπορούν να συμβάλλουν με ιδέες, προτάσεις και κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις, ενώ ήδη η Γραμματεία Τουρισμού έχει κάνει άνοιγμα προς τις κατά τόπους συντονιστικές επιτροπές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για συμμετοχή των μελών τους σε τομείς και ομάδες εργασίες.

ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο Γραμματέας του Κινήματος Γιάννης Μοίρας, ο οποίος έκανε τον πρόλογο, μία πολιτική ενημέρωση και συνέβαλλε στο συντονισμό της όλης διαδικασίας”, ενώ κατατέθηκαν ιδέες και προτάσεις, αναφορικά με την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου και αποδοτικού αναπτυξιακού πλαισίου. 

ΑΝΕΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.