Συγκροτήθηκαν τρεις νέες γραμματείες και ορίστηκαν νέοι επικεφαλής σε άλλες τέσσερις γραμματείες, ενώ ανέλαβε σύμβουλος για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής και Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Γ’ Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής ο κ. Σ. Πέτσας

Σε νέες αλλαγές στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν τόσο στις δομές όσο και στα πρόσωπα προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, με αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη συγκροτήθηκαν τρεις νέες γραμματείες της ΝΔ και ορίστηκαν νέοι επικεφαλής σε άλλες τέσσερις γραμματείες.

Οι νέες γραμματείες είναι:   

– Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, σε αντικατάσταση της γραμματείας Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων στην οποία ορίστηκε γραμματέας ο κ. Θεόδωρος Κόλλιας.

– Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος, σε αντικατάσταση του Τομέα Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος στην οποία ορίστηκε γραμματέας η κυρία Ζωή Ράπτη.

– Επιστημονικών Φορέων στην οποία ορίστηκε γραμματέας ο κ. Νικόλαος Κωστόπουλος.

Με άλλες αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη, ορίζονται:

– Γραμματέας στη γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Μαρία Συρεγγέλα.

– Γραμματέας στη γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς.

– Γραμματέας στη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ιωάννης Σμυρλής.

– Γραμματέας στη γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ.Γεώργιος Σταμάτης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ όρισε, τέλος, τον κ. Στυλιανό Πέτσα σύμβουλός του για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής και Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Γ’ Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.