Σκληρή επίθεση ΝΔ κατά Τσίπρα: Υποσχέθηκε 13η σύνταξη και τρώει την 7η

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «παραμυθά του Μαξίμου».

Σκληρή επίθεση ΝΔ κατά Τσίπρα: Υποσχέθηκε 13η σύνταξη και τρώει την 7η

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επισημαίνει πως «σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ο παραμυθάς του Μαξίμου εμφανίστηκε ως υπερασπιστής του Έλληνα συνταξιούχου» καθώς «υποσχέθηκε να του δώσει 13η σύνταξη και τελικά του τρώει και την 7η».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη ο πρωθυπουργός οδήγησε τους Έλληνες να παίρνουν 60 ευρώ την ημέρα και κάνει ειδική αναφορά στους συνταξιούχους, όπου τονίζει πως «το τραπεζικό αλαλούμ του παραμυθά οδήγησε στο εξής: Κάθε Έλληνας που δεν είναι συνταξιούχος, αυτή τη βδομάδα, θα εισπράξει 420 ευρώ. Αντίθετα, για τουλάχιστον 2 εκατ. συνταξιούχους επιφυλάσσει να εισπράξουν 120 ευρώ κάθε βδομάδα».

Όπως λέει ο κ. Καραγκούνης «για τον παραμυθά κάθε συνταξιούχος είναι 4 φορές λιγότερος σημαντικός από οποιονδήποτε άλλο πολίτη».

Μάλιστα εξαπολύει νέα επίθεση κατά του κ. Τσίπρα λέγοντας πως «την εποχή που έκανε μαθητικό συνδικαλισμό στην αριθμητική δεν πρόλαβε εκτός από τη διαίρεση να προβιβαστεί και να μάθει την εξίσωση».

ethnos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.