ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου απάντηση στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ :

«Η κυβέρνηση έχει έφεση στα “Πιάτα”»

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση – απάντηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, σε συνέντευξη τύπου, καταλόγισε στην ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι  πρακτικές μετατροπής του μαύρου- άσπρου που υιοθετούν και ως πιστά στρατιωτάκια της κυβέρνησης εφαρμόζουν, είναι πια γνωστές και στον τελευταίο πολίτη αυτού του τόπου. Το ψέμα όμως στην εποχή μας έχει κοντύτερα ποδάρια από ποτέ. Τα επιχειρήματα που δεν βασίζονται στην αλήθεια καταρρέουν σε χρόνο ρεκόρ. Οι κυβερνητικές πολιτικές στην εποχή μας , έχουν  άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πολίτη. Εκεί η πραγματικότητα είναι ζοφερή. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αμφισβητούνται.

Προκαλούμε λοιπόν την Ν.Ε. «φάντασμα» του ΣΥΡΙΖΑ ( παρεμπιπτόντως, κρύβεται και δεν παραλαμβάνει ψηφίσματα διαμαρτυρίας των φορέων, ούτε καν του εργατοϋπαλληλικού κέντρου ), να περπατήσει στην κοινωνία, εγκαταλείποντας την ασφάλεια του υπολογιστή και να αντικρύσει κατάματα την εφιαλτική πραγματικότητα.

Εμείς απλά θα σας φρεσκάρουμε τη μνήμη :

Φορτώσατε τη χώρα με δύο αχρείαστα μνημόνια.

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι χάνουν δύο έως και τρεις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και τη μείωση του αφορολόγητου.

Οι χαμηλόμισθοι χάνουν ένα μισθό με τη μεγάλη μείωση του αφορολόγητου.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν από 37%-61% επιπλέον ασφαλιστικές εισφορές.

Δεσμεύσατε τη χώρα με υπέρογκα πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060 , δεν μπήκαμε στην ποσοτική χαλάρωση και ο πρωθυπουργός δεν θα φορέσει γραβάτα γιατί δεν πήρατε απολύτως τίποτα για το χρέος.

Απελευθερώσατε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας  και δεσμεύσατε την ακίνητη περιουσία του δημοσίου για έναν αιώνα και βάλε, εξασφαλίζοντας τις απαιτήσεις των δανειστών μας. Τα καλύτερα και πιο υπάκουα παιδιά του Σόιμπλε.

Καταργήσατε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών , επιβαρύνατε το τουριστικό προϊόν , χειριστήκατε άθλια το μεταναστευτικό διαλύοντας τις τοπικές οικονομίες.

Και κοκορεύεστε ότι μας δώσατε «Digea» ως αντιστάθμισμα. Για να φτάνει το τηλεοπτικό σήμα της άθλιας προπαγάνδας Ακριβοπούλου – Καρανίκα και στο τελευταίο νησί.

Εύγε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται πως έχετε έφεση στα «πιάτα». Από τα δορυφορικά έως και τα «πλαστικά»… μιας και γεμίσατε τη Χώρα συσσίτια.

Στη διάθεσή σας….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.