Το Πάσχα, ως η σημαντικότερη γιορτή για το λαό μας, μας βρίσκει όλους με τις οικογένειές μας να τιμούμε τα Πάθη και να γιορτάζουμε την Ανάσταση.
Το φετινό Πάσχα, όμως, βρίσκει και πάλι το λαό μας γονατισμένο από τη φτώχεια και την κοινωνία διαλυμένη από τις πολιτικές της λιτότητας.
Για πρώτη φορά, η Αριστερά, βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας και παλεύει, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, να αλλάξει τα δεδομένα αυτά, να φέρει την πραγματική Ανάσταση για κάθε άνθρωπο που ζει σε αυτή τη χώρα.
Είναι μια μάχη όμως που τη δίνουμε όλοι μαζί γιατί ονειρευόμαστε και προσδοκούμε την ίδια Ανατροπή. Οι αγώνες που όλοι μαζί δώσαμε και κερδίσαμε, αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε και εκείνοι που ακόμη μένει να δώσουμε, ενωμένοι, φέρνουν πιο κοντά τη στιγμή που ο λαός μας θα σταθεί στα πόδια του.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες τις συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και ευτυχία.
Για το λαό μας που αντιστέκεται και αγωνίζεται μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, η Ανάσταση είναι κοντά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.