Θέμα: «Η νίκη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια του Γ.Σ. «Δωδεκάνησος» αποδεικνύει το μεγαλείο του αθλητισμού με ισότιμες συνθήκες άθλησης χωρίς διακρίσεις και τη δύναμη της θέλησης»

Από χθες η Δωδεκάνησος έχει ακόμη ένα λόγο να είναι υπερήφανη. Η ομάδα του Γ.Σ. «Δωδεκάνησος» κέρδισε το κύπελλο Ελλάδας στους αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο γεμίζοντάς μας όλους χαρά και περηφάνια.

Παρακολουθούσαμε με θαυμασμό τις προσπάθειες των αθλητών και του συλλόγου που τους έφτασαν μέχρι αυτή την τελική νίκη και στεκόμαστε με δέος μπροστά στο μάθημα ζωής που μας δίνουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Οφείλουμε όλοι και όλες να δώσουμε τα θερμότερα συγχαρητήριά μας σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, αθλητές, προπονητές, μέλη Δ.Σ. της ομάδας, όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για την ακούραστη και συνεχή προσπάθεια, την αγάπη και το ζήλο για αυτό που κάνουν, τη υπομονή και την επιμονή που τους διακρίνει.

Τα αποτέλεσμα αυτά αποτελούν καρπούς μιας συλλογικής και ατομικής προσπάθειας και αποδεικνύουν τη δύναμη της θέλησης και το μεγαλείο του αθλητισμού με ισότιμες συνθήκες άθλησης χωρίς διακρίσεις.

Αισθάνομαι την ανάγκη, τέλος, και προσωπικά, να σας σφίξω το χέρι για την επιτυχία σας αυτή. Γράψατε ιστορία στον πανελλήνιο αθλητισμό και καμαρώνουμε που χάρη σε εσάς ο δωδεκανησιακός αθλητισμός κέρδισε μια τόσο ιδιαίτερη διάκριση.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί ευχόμενοι να συνεχίσετε να μας προσφέρετε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.